Direct contact: 088 444 7631

Onze vakmannen staan 24 uur per dag voor u klaar. Binnen 30 min. op locatie!


Glaszetter Almere Haven

Er zijn verschillende redenen waarom u een glaszetter nodig zou kunnen hebben, denk bijvoorbeeld aan glasherstel, inbraakpreventie en het verbeteren van de isolatiewaarde van uw pand in Almere Haven. Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de regio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met diverse glaszetters uit Almere Haven die u allen snel en vakkundig van dienst kunnen zijn. Wij werken bovendien aan de hand van de volgende speerpunten: snelheid, bereikbaarheid, vakmanschap, continuïteit en goede garantievoorwaarden. Wilt u meer weten over onze werkwijze of een offerte op maat ontvangen? Vul dan het contactformulier in. U krijgt dan zeer spoedig een reactie van ons.

Snel ter plaatse bij glasschade

Wanneer er bij u is ingebroken of er vanwege een huis- tuin- of keukenongeluk een raam is gebroken, dan is het van belang dat u spoedig contact opneemt met een erkend glaszetter via het nummer 088 444 7631. Glasschade zorgt namelijk niet alleen voor een verhoogd risico op een (volgende) inbraak, maar vergroot ook de kans op verwondingen bij u en uw huisgenoten. Bovendien is het geen prettig idee dat u niet weg kan bij uw woning vanwege een kapot raam of glas van uw deur. Wij garanderen daarom dat wij bij spoed binnen het half uur bij u in Almere Haven kunnen zijn om de glasschade te herstellen. Wij zorgen voor een tijdelijke of permanente oplossing, afhankelijk van uw wensen voor eventuele nieuw (veiligheids)glas. Wij zijn u met alle plezier van dienst en staan 24/7 voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op
24/7 glasservice: 088 444 7631

Wij garanderen niet alleen dat wij snel ter plaatse zijn, maar verzekeren u tevens van een rond de klok beschikbaarheid. Dit betekent dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn via 088 444 7631 voor al uw vragen en directe hulp bij glasschade. Onze 24uurs glasservice is niet alleen actief tijdens de week, ook in de weekenden en op feestdagen zijn wij continu bereikbaar. Wij kunnen dit garanderen doordat wij samenwerken met een erkend glashandel in Almere Haven, waarvan er altijd een glaszetter actief is. Wilt u liever uw wensen schriftelijk doorgeven? Vul dan het contactformulier in, en wij beantwoorden uw hulpvragen snel.

Glashandel met groot assortiment

Bij vrijwel elke glashandel zijn vele soorten glas verkrijgbaar, en ook bij onze glashandel in Almere Haven hebben we een ruim assortiment aan glassoorten. Kies bijvoorbeeld voor HR of standaard dubbel isolatieglas, en maak een keuze uit de vele soorten veiligheidsglas die wij aanbieden. Een glaszetter uit ons netwerk kan u desgewenst adviseren over het soort glas dat het beste bij uw wensen past, en prijzen die aan de diverse varianten verbonden zitten. Naast advies over glassoorten, kunnen wij u tevens voorzien van advies over de isolatiewaarde van de ramen, en de benodigde draagkracht van de kozijnen die voor een bepaalde glassoort vereist is.

glaszetter Almere Haven

Glas op maat bestellen

Bestelt u bij onze glashandel isolatieglas of veiligheidsglas? Dan zullen wij altijd vragen naar de exacte maten. Hebt u geen idee wat u dan precies op moet meten? Een glaszetter kan eventueel bij u in Almere Haven langskomen om de maten te meten. Wij leveren namelijk altijd het glas op maat. Dit betekent dat de beglazing speciaal voor u wordt gemaakt. Bijkomend voordeel als u bij ons uw ramen op maat bestelt, is dat u altijd 15 jaar garantie hebt op het product. Daarnaast geven wij ook 15 jaar garantie op de montage, wanneer een glaszetter van ons bedrijf de ramen voor u mag plaatsen.

Snel geplaatst

Bestelt u nieuw isolatieglas, veiligheidsglas of dubbel glas bij een glashandel, dan duurt het vaak erg lang voordat deze geleverd worden. Omdat wij begrijpen dat dit zeer vervelend is, zeker in het geval van glasschade, werken wij er met man en macht aan om het glas zo snel mogelijk te leveren. Wij zijn dan vaak ook significant sneller met de levering dan andere professionals uit Almere Haven. Bent u benieuwd naar de exacte tijd die het kost om de door u gewenste beglazing te leveren? Vul dan vandaag nog ons webformulier in. Wij informeren u met alle plezier.

glasherstel na inbraakschade
glas prijzen Almere Haven

Inbraakschade? Bel: 088 444 7631!

Wanneer er is ingebroken, dan moet u natuurlijk als eerste de politie bellen. Wanneer die alle schade hebben opgenomen, adviseren wij om u daarna direct in verbinding te stellen met een ervaren glaszetter uit Almere Haven. Deze kan de glasschade snel en vakkundig herstellen, zodat u nog dezelfde nacht weer gerust kunt slapen. Is het niet mogelijk om de schade direct helemaal te repareren, of wilt u nieuw veiligheidsglas bestellen? Dan zullen wij de volgende dag terugkomen om de klus af te handelen. Onze professionals kunnen u bovendien helpen bij het uitzoeken van veilige glazen, welke de kans op een gelegenheidsinbraak significant verminderen.

Scherpe prijzen

Hoewel wij staan voor een hoge kwaliteit, hoogwaardig vakmanschap, deskundige advisering en snelle hulp, blijven de prijzen van onze diensten laag. U profiteert bij ons altijd van aantrekkelijke tarieven voor de diensten van onze vakmannen, en lage kosten voor het plaatsen van nieuwe ruiten. De exacte prijs voor het herstellen van glasschade, of het maken van HR++ ramen op maat, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de afmetingen van invloed, de mate van isolatie, en de staat van de kozijnen. Bent u benieuwd naar de prijs voor een raam naar uw eisen? Wij sturen u met alle plezier een vrijblijvende offerte toe.

soorten isolatieglas Almere Haven
voordelen isolatieglas

Soorten isolatieglas

Wie graag mee wil werken aan een beter milieu en het beperken van het verbruik van fossiele brandstoffen, doet er goed aan om isolatieglas te plaatsen. Er zijn meerdere soorten isolatieglas verkrijgbaar bij onze glashandel in Almere Haven. U hebt in ieder geval de keuze uit standaard isolerende glazen, en HR (hoog rendement) beglazing. Het verschil tussen beide vormen is het materiaal dat in de spouw wordt gespoten. Bij standaard dubbel isolatieglas is dit lucht, bij HR++ beglazing is dit een speciaal isolatiegas dat de warmteweerstand verbetert. U kunt bovendien ook kiezen uit dubbel en driedubbel isolatieglas, afhankelijk van uw budget en wens voor besparing.

Voordelen van isolatieglas

Wij noemden hierboven al enkele voordelen van isolatieglas zoals het beperkte verbruik van fossiele brandstoffen. Andere voordelen van isolatieglas zijn het besparen van de stookkosten, het verbeteren van de geluidsisolatie en minder last van de zon tijdens de zomermaanden. Daarnaast kan het verbeteren van de isolatiewaarde van uw pand in Almere Haven zorgen voor een verhoogde prijswaarde van uw woning. Bent u benieuwd hoeveel geld u kunt besparen (op de lange termijn) door HR++ isolatieglazen te laten plaatsen? Vul dan vandaag nog ons webformulier in. Wij zullen uw hulpvragen spoedig beantwoorden of u binnen korte tijd een geheel vrijblijvende offerte op maat toesturen.

dubbelglas lek Almere Haven
dubbel glas Almere Haven

Dubbelglas lek?

Door langdurig gebruik of een verkeerde installatie kan er condens ontstaan tussen de twee glasplaten van het dubbel glas. Dit wordt door menig glaszetter ook wel aangeduid als een lek raam. Hoewel er verschillende reinigingsmogelijkheden zijn die het probleem (tijdelijk) kunnen verhelpen. Is het in de meeste gevallen de beste optie om het dubbelglas in zijn geheel te vervangen. Het is afhankelijk van de garantievoorwaarden en de oorzaak van het probleem of u dit gratis kunt laten doen, of dat er kosten aan de klus verbonden zijn. Bel naar 088 444 7631 voor een directe verbinding met een glaszetter uit Almere Haven voor advies.

Besparen met dubbel glas

Regelmatig krijgen de medewerkers van onze glashandel de vraag of het mogelijk is om al te besparen op de stookkosten met dubbel glas. Het antwoord hierop is eenvoudig: jazeker. Door enkel glas te vervangen door dubbel glas zult u per jaar een aanzienlijk bedrag besparen op de energiekosten. Op de lange termijn is het zelfs mogelijk om de investering terug te verdienen, zodat u in de jaren daarna in zeker zin geld verdient. Wilt u nog meer besparen? Kies dan niet voor standaard dubbel glas, maar HR isolatieglas. Deze glassoort is qua prijs-isolatie verhouding zeer voordelig, en is daarom ook een uitstekende keuze.

glashandel Almere Haven

Veiligheidsglas

Via onze glasservice is het niet alleen mogelijk om isolatieglas te bestellen bij een glashandel uit Almere Haven, het is tevens een optie om veiligheidsglas aan te schaffen. Veiligheidsglas is de verzamelnaam voor alle glassoorten die extra eigenschappen hebben. Het gaat dan bijvoorbeeld om brandwerende en inbraakwerende beglazing. Maar ook plexiglas en draadglas vallen onder deze categorie. De bekendste vormen van veiligheidsglas zijn gelaagd en gehard glas. Deze modellen hebben een uniek proces ondergaan, waardoor zij pas bij een hevige impact breken. Daarnaast zullen beide vormen bij breuk uiteenvallen in veel stukken met een ronde afwerking. Zo wordt het risico op snijwonden aanzienlijk verkleind.

Direct contact met een glaszetter

Bent u op zoek naar een erkend glashandel bij u in de buurt, waar u terecht kunt voor diverse glassoorten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door te bellen met 088 444 7631 komt u direct in verbinding met een glaszetter van een glashandel uit Almere Haven. Onze professional kan indien gewenst met spoed naar u toekomen om glasschade te herstellen of dubbel glas te plaatsen. Hebt u een vraag over het plaatsen van ramen, of het vervangen van uw huidige glazen? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. Een medewerker van onze glashandel zal uw hulpvraag binnen korte tijd beantwoorden.